Slavnostni banketi, poslovna in diplomatska srečanja, otvoritve, poročne slovesnosti, obletnice, prednovoletna srečanja, poslovni zajtrki, kosila in večerje, pogostitve ob kongresih, tiskovnih konferencah, rojstnodnevni pikniki, kosila ali večerje, za catering, postrežbo izven gostinskega lokala, pravzaprav ni omejitev - niti lokacijskih niti priložnostnih.

Kolikor je različnih priložnosti, toliko je različnih primernih pogostitev. Naj bosta hrana in pijača postreženi samo za odmor na konferenci ali bistvo druženja na rojstnodnevni zabavi, je dogodek, ki ga organizirate, priložnost, da svoje povabljence pogostite s primerno pripravljenim cateringom. In pri prav vseh dogodkih smo veseli in ponosni, da lahko sodelujemo z vami.

Venicatering deluje že vrsto let in lahko z izkušnjami, prilagodljivostjo in iznajdljivostjo, poznavanjem posebnosti postrežbe na terenu, s strokovnim delom ter kadrom ustreže različnim željam naročnikov in se po potrebi hitro prilagodi prazničnem dogajanju.

Zagotovimo vam lahko popolno storitev: s pogostitveno opremo (gostinski drobni inventar, prostorska ureditev z inventarjem), z izbiro in skladnostjo posameznih menijev oziroma jedi, z izbiro vrhunskih vin ter seveda s skrbjo za odlično počutje organizatorjev in povabljenih gostov.

Zahtevajte svojo ponudbo

vse pravice pridržane venicatering
Izdelava by servis meri

Izpolnite prazna polja in kliknite (Send Download Link).
Na vpisan e-mail naslov boste prejeli povezavo do ponudbe VENI cateringa.